Ejendelsregisteret

Købsbetingelser

Frasigelse af fortrydelsesret jf. købelovens bestemmelser

Når du anvender ejendelsregisteret.dk køber du en service med tilhørende oplysninger, der ikke kan returneres.

Du accepterer i den forbindelse, at du efter den danske forbrugeraftalelov, § 18, stk. 2, nr. 13 giver afkald på retten til at fortryde indgåelse af købet.

Ejendelsregisteret.dk har intet ansvar for forsvundne ting, der er registreret på portalen.

Abonnementsbetingelser

Ved køb af abonnement aktiveres dit abonnement øjeblikkeligt. Herefter trækkes abonnementsbeløbet automatisk årligt 2 dage før udløbet af igangværende abonnementsperiode. Du får løbende tilsendt en kvittering for fornyelse af abonnementet. Endvidere kan I på "Mit abonnement" se en oversigt over foretagne betalinger med mulighed for at downloade en faktura i pdf-format

Udløb/skift af kort

Udløber jeres kort eller ønsker I at skifte kort, kan I på "Mit abonnement" tilmelde jer med et nyt kortnummer.

Anvendelse af abonnementet

Dit abonnement giver dig ret til at registrere dine ejendele på ejendelsregisteret. Antallet af ejendele der kan registreres afhænger af abonnementstypen. Alle brugere af portalen kan søge på serienummeret og dermed tjekke om den registrerede genstand er stjålet.

Opsigelse

I kan til enhver tid opsige jeres abonnement på "Mit Abonnement". Opsigelsen har virkning ved udgangsen af indeværende abonnementsperiode.

Opbevaring af data

Abonnementsoplysninger om tidligere og nuværende abonnenter opbevares og behandles fortroligt til evt. senere brug i overensstemmelse med lovgivningen. Vi gemmer ikke kortdata i vores systemer.